
Köögivilja + liha jaoks:
4 seent
3 hiina kapsa lehte
1/2 porgandit
5 tükki punast tšilli viilu
praetud 60 g kana (kasutasime pühapäevase kanaprae jääke)
Kastmeks:
6 sl pruuni/musta riisiäädikat
1/2 tl valget pipart
1 tl soola
1 tl MSG
2 sl austrikastet
1 spl@mamayuchillioil
3 spl ketšupit
2 spl küüslaugu-tšillikastet
1 1/2 sl maisitärklist
1 tl seesamiõli
4-5 tassi madala naatriumisisaldusega kana-/sealihapuljongit
1 muna
1/2 talisibulat
1 spl@mamayuchillioil
Viiluta õhukeselt oma seened, kapsas, porgand, seened, char siu ja kana (nagu videos).
Valmistage kaste, segage hästi, kuni kõik koostisosad on segunenud, kuna maisitärklis võib olla üsna klomp.
Lisage oma vokkpannile kana-/seapuljong, laske keskmisel-kõrgel kuumusel keema tõusta, seejärel lisage varem valmistatud kastmesegu. Sega korralikult läbi ja lase siis mõni minut podiseda.
Seejärel lisage kõik viilutatud köögiviljad ja liha ning segage veel paar minutit.
Vahepeal vahusta muna.
Segage vahukulbiga suppi ringjate liigutustega, seejärel nirista sisse lahtiklopitud muna. Segage seda veel umbes minut, kuni muna on küpsenud.
Serveeri kevadsibula ja ekstra tšilliõliga.